Forssan Autokatsastus

Tervetuloa Forssan Autokatsastuksen kotisivuille!

Sivuilta saat tietoa ajoneuvojen katsastusasioista. 

 


 

Olemme riippumaton, vahvasti suomalainen vaihtoehto. Olemme Forssan ainoa kotimainen katsastuspalveluiden tuottaja.

 


 

Haluamme tarjota laadukkaita katsastuspalveluita joustavasti edulliseen hintaan asiantuntemuksella ympäristönäkökohdat huomioiden.

Asemalla teitä palvelemassa Mika Ojala.

Meillä on huippunykyaikaiset tilat ja laitteet. Voit seurata katsastajan työskentelyä katsastustiloissa tai lukea päivän lehden viihtyisissä ja tilavissa asiakastiloissamme nauttien kupin kuumaa kahvia, teetä tai muita tarjolla olevia virvokkeita.

Suurin osa asiakkaistamme tulee aikaa varaamatta, silloin kun heille parhaiten sopii, mutta voit myös halutessasi varata ajan ja pääset jonottamatta palveltavaksi.

Ajoneuvoille, jotka tarvitsevat raskaanlinjan, (isot matkailuvaunut, kuorma- ja linja-autot, isot paketti-autot ja varsinaiset perävaunut) on hyvä huomioida sellainen seikka, että asemallamme ei suoriteta ko. katsastuksia.

Katsastukseen tullessa ilmoittaudu toimistoon rekisteröintitodistuksen ja päästömittaustodistuksen kanssa, jos se on etukäteen tehty. Katsastaja palauttaa avaimet ja asiapaperit katsastuksen päättyessä ja antaa tarkastukseen liittyvää informaatiota.